Krista Beauty

Even voorstellen, Krista Janssen, het gezicht achter Krista Beauty. De beautysalon is gevestigd in Gelselaar (gemeente Berkelland), gelegen tussen Geesteren, Lochem, Goor, Borculo, Diepenheim, Markelo en Neede. 

Ik ben zelf vaak op zoek geweest naar goede crèmes die hun werk doen, omdat mijn eigen huid ook extra aandacht vraagt, maar het lukte lang niet altijd om een fijne crème te vinden. Daarom wilde ik graag de opleiding tot schoonheidsspecialiste doen, om ook voor mijzelf een goede oplossing te vinden. Deze erkende opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik gevolgd bij de Wellness Academie.

Daarnaast heb ik diverse trainingen gevolgd bij Oolaboo over de producten en gezichtsbehandelingen, bij Huyd een training over Producten & Ingrediënten en bij U-Consultancy heb ik de basis- en vervolgopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten afgerond. Deze laatste opleiding is onderdeel van de opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialist.

In november 2022 heb ik bij Jil's opleidingsinstituut de opleiding tot Allround Skin Master afgerond. Deze opleiding richt zich op huidverbeterende technieken, apparaten en producten.

Neem vooral een kijkje in het keuzemenu om te zien wat de mogelijkheden zijn. Naast heerlijke gezichtsbehandelingen, behoren ook ontspannende massages of een manicure met gellak tot de mogelijkheden. U bent van harte welkom in de salon!

Om de tijd te kunnen nemen voor mijn klanten, wordt alleen gewerkt op afspraak.  Tijdens een behandeling ben ik telefonisch niet bereikbaar, maar als u een bericht achterlaat, neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

Producten

Ik werk met de huidverbeterende producten van het merk Oolaboo, uit Zutphen. Deze producten worden ook wel 'cosmeceuticals' genoemd; ze bestaan uit hooggedoseerde bioactieve werkstoffen. Dat betekent dat u in ieder product zoveel mogelijk natuurlijke en actieve ingrediënten vindt die van nature ook in voeding voorkomen. Naast resultaat en veiligheid, is ook natuurlijk van groot belang. Een groot aandeel van de producten is meer dan 96% natuurlijk! 
Daarnaast wordt ook aan de beleving voor de klant gedacht. Hierbij worden de zintuigen geprikkeld. De bijzondere behandelingen zijn een mix van Oosterse en Westerse invloeden. 

De producten die gebruikt worden, zijn vrij van o.a. parabenen, minerale oliën, siliconen en de verpakkingen zijn vrij van ftalaten.


 • blooooming-nr-1-20172825-2
 • blooooming-nr-1-20172855
 • blooooming-nr-1-20173007
 • blooooming-nr-1-20173023
 • essential-cocktail-purifying
 • oolab-3288--social-media---8948
 • oolab-3288--social-media---9147
 • oolabo_angelxlarge2
 • oolaboo_okt_201915962-1
 • oolaboo---lifestyle-september-2018---9925-1
 • oolaboo-5226_morning-dew-cream
 • oolaboo---lifestyle-september-2018---9945-1
 • oolaboo-397
 • oolaboo-sociale-media---22-maart-2019---12999-2
 • oolaboo-febr-2020-0171-2

De huidverzorgingsproducten zijn getest door dermatologen; de producten van Oolaboo zijn hiermee dermatologisch bevestigd en de veiligheid van alle producten is gegarandeerd.

Waarom is het zo belangrijk om zuinig te zijn op uw huid? De huid is het grootste orgaan van een mens. Daarom willen wij deze niet alleen graag voeden, beschermen en hydrateren, maar ook aanzetten tot het aanmaken van collageen, dat de huid stevigheid biedt.
Voor elk huidtype vinden wij voor u de juiste producten. Voor onder andere de gevoelige huid, de droge huid, onzuivere en rijpere huid zijn er diverse programma's ontwikkeld die de juiste ingrediënten bevatten die voor uw huidtype nodig zijn. Wij adviseren u graag hierover.


Krista Beauty is aangesloten bij SoloPartners, de brancheorganisatie voor zzp'ers in de zorg.
Het kwaliteitsreglement is vastgelegd, procedures zijn beschreven en een incidenten- en klachtenregistratie is ingesteld. Daarmee wordt voldaan aan de eisen voor de Wkkgz; Krista Beauty is als zorgaanbieder aangemeld bij Wtza (niet vergunningplichtig).


 

Krista Beauty
Even tijd voor jezelf