Welkom bij Krista Beauty


Bij Krista Beauty bent u welkom voor verschillende schoonheidsbehandelingen en ontspannende (hotstone) massages, huidverbeterende behandelingen, wimpers verven of wenkbrauwen harsen en verven en nog veel meer. Persoonlijke aandacht en ontspanning kenmerken onze salon. Ontdek de mogelijkheden hieronder:Gezicht

Verschillende huidverbeterende en ontspannende gezichtsbehandelingen. Tevens vindt u hier de mogelijkheden op het gebied van het harsen van het gezicht of het verven van wimpers en wenkbrauwen.

 


Lichaam

Een heerlijke nek-, schouder- of rugmassage, eventueel in combinatie met een rugpakking. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor het harsen van het lichaam.


Cosmetische hand- en voetverzorging

Ook voor cosmetische hand- en voetverzorging kunt u bij ons terecht. Indien gewenst in combinatie met gellak.


Veiligheidsmaatregelen Covid-19

In de salon zijn enkele maatregelen van toepassing om zo veilig mogelijk te maken:

  • Voor iedereen gelden de volgende basisregels: was de handen en houd afstand. Heb je klachten als verkoudheid, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts? Blijf thuis en laat je testen. Verschuif je afspraak naar een ander moment. Ik zeg mijn afspraken af wanneer ik een van de bovengenoemde klachten heb. 
  • Probeer niet eerder dan 5 minuten voor de afspraak aanwezig te zijn.
  • Gebruik bij binnenkomst de aanwezige desinfecterende handgel.
  • Bij ontvangst kunnen wij niet de handen schudden.
  • Voor, tijdens en na de behandeling wassen en desinfecteren wij onze handen.
  • Wij verzoeken u zoveel mogelijk per pin te betalen.  
  • Uiteraard zorg ik dat de salon gereinigd én waar nodig gedesinfecteerd is voor een behandeling. Een ieder wordt behandeld op schoon linnengoed. 
Krista Beauty
Verwen jezelf