Keuzemenu

Gezichtsbehandelingen
voor alle huidcondities van normale tot droge huid, gevoelige huid, rosacea, een huid met onzuiverheden of age loving. De diverse behandelingen zijn gericht op jouw huidtype.

De Oolaboo Authentic treatment ontwikkeld die begint met een handenwasritueel; deze staat voor een nieuw begin. De behandeling begint met een Shiatsu drukpuntmassage op de hoofdhuid; het tweede deel gaat verder met een ontspannende massage van gezicht, decolleté, nek en schouders. Door de heerlijke geuren, de effectieve massage en bioactieve ingrediënten voelt u zich nadien als herboren.

De Pamper me treatment is een zeer ontspannende gezichtsbehandeling. Na de oppervlakte- en dieptereiniging wordt het tweefasenmasker aangebracht. Het refreshful defending mask is op basis van o.a. Hyaluronzuur dat zorgt voor hydratatie en Biodine V dat bijdraagt aan het herstel van de huidbarrière. Fase twee is de final activating emulsion met Matcha thee. Tijdens het inwerken van het masker vindt de arm-handmassage plaats met technieken als Lomi Lomi massage die oorspronkelijk uit Hawaii komt.

In de Skin renewal & deep tissue treatment wordt gewerkt met een bindweefselmassage van het gelaat. Het is een echte huidverbeterende behandeling. De massage zorgt ervoor dat de doorbloeding en de stofwisseling in het gelaat worden geactiveerd. Tijdens deze diepe, stevige en effectieve massage worden de bindweefselcellen aangezet tot vernieuwing, aanmaak van collageen en daarmee wordt de huid verstevigd. Een nog beter resultaat wordt bereikt als deze behandeling in kuurverband wordt gevolgd!

In de Skin rebirth & Guasha treatment gaat het om een huidverbeterende behandeling. Guasha wordt in heel Zuidoost-Azië toegepast. Gua = schraap Sha = afvalstoffen, dus het afvoeren van afvalstoffen. De skin rebirth producten werken tot in de dermis (lederhuid), waar zij de fibroblasten stimuleren om meer en beter collageen aan te maken. Dit zorgt weer voor de stevigheid van de huid. De actieve ingrediënten zorgen voor een verbetering van elasticiteit, vermindering van lijntjes en een verbetering van textuur en grove poriën.
Na de reiniging van de huid wordt een chemische peeling aangebracht die uitstekend werkt voor verouderde en onrustige huiden. Een Gua Sha massage zorgt voor een betere doorbloeding van de huid, diepe ontspanning en reiniging van de lymfebanen. Een heerlijk masker en afsluitende dag- of nachtverzorging zorgen voor een zachte, egale, gezond uitziende huid.

Mix en match kan! De Oolaboo Authentic gezichtsbehandeling kan je uitbreiden met bijvoorbeeld een bindweefselmassage voor het gezicht. Of wil je liever de Ageless fleece mask of Eye pads inzetten bij de behandeling? Dat kan uiteraard (tegen een meerprijs). 

Daarnaast zijn er diverse huidverbeterende behandelingen: Skin renewal met bindweefselmassage en Skin rebirth met Gua Sha massage.

Harsen gezicht (bovenlip, wenkbrauwen), verven wimpers en wenkbrauwen
prijs per element verven / ontharen (los of bij gezichtsbehandeling). 

Wij werken met wax van Lycon geschikt voor het harsen van gevoelige huid. Voor het verven van wenkbrauwen en wimpers gebruiken wij de producten van Refectocil.

Harsen lichaam
armen, benen, oksels of rug

Hiervoor werken wij met harsrollers en strips. Aan deze hars is kamille toegevoegd om de huid te kalmeren.

Massages (inclusief hotstone massages)
nek, schouder, benen of rug

Geniet van de weldadige massages waarbij je heerlijk tot rust komt! In de zomer vinden er geen hotstone massages plaats.

Cosmetische  hand- en voetverzorging
cosmetische hand- en voetverzorging, met of zonder massage. Nagellak of gellak is mogelijk.

Wimperextensions one by one

Wimperextensions geven een prachtige uitstraling en je hebt geen mascara meer nodig. Wij werken met de producten van Lashtag en Lashextend. Aandachtspunten: wimperextensions kunnen niet gezet worden als je last hebt van infecties, zwanger bent of borstvoeding geeft, last hebt van haaruitval, extreem korte of fijne wimpers hebt, of wanneer je allergisch bent voor lijmen of pleisters. Daarnaast blijft je set het mooiste als je geregeld opvult, ongeveer eens per drie weken.

Hieronder kunt u de prijslijst downloaden met informatie over de behandelingen. Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust!

Prijslijst en informatie behandelingen
Krista Beauty
Verwen jezelf