Keuzemenu

Gezichtsbehandelingen en peelings
voor alle huidcondities van normale tot droge huid, gevoelige huid, rosacea, een huid met onzuiverheden of age loving. De diverse behandelingen zijn gericht op jouw persoonlijke wensen, verwachtingen en huidtype. Zodat je na de behandeling vol energie en ontspannen weer naar huis gaat. Ga jij ook voor een volledige huidverzorging?

De Authentic relax treatment (60 minuten - € 69,75) is een heerlijke ontspannende behandeling die samen kan gaan met huidverbetering. Deze echte verwennerij begint met een handenwasritueel en een dubbele reiniging van de huid. Onzuiverheden worden verwijderd en de eerste massage start: een Shiatsu drukpuntmassage op de hoofdhuid die ik afsluit met een hoofdhuidmassage; het tweede deel van de massage is gaat verder met een ontspannende massage van gezicht, decolleté, nek en schouders. Door de heerlijke geuren, de effectieve massage en bioactieve ingrediënten voelt u zich nadien als herboren.

De uitgebreide ontspannende massage kan tijdens de behandeling uitgewisseld worden met cupping van gelaat en decolleté of guasha.

De behandeling wordt afgesloten met een speciaal op de behoeften van jouw huid afgestemd gezichtsmasker, crème en SPF.

De Morning Dew treatment (60 minuten - € 75,00) is een mix van oosterse en westerse grepen. Bindweefseltechnieken worden op een effleurerende wijze uitgevoerd. Geniet van een heerlijke ontspanning, terwijl de huidconditie wordt verbeterd. Je huidbioom wordt in balans gebracht, waardoor een droge en (eczeem)gevoelige huid wordt aangepakt.
Ook deze behandeling begint met het handwasritueel. Daarna wordt de huid grondig gereinigd, waarna het genieten kan beginnen. De speciale Morning Dew massage, het serum met hydraterend masker en de Morning Dew Eye massage zorgen voor een super ontspanning en een fantastisch gehydrateerde huid. We sluiten af met een dag- of nachtverzorging op maat en SPF.

Huidverbeterende behandelingen:

Smart firm intensive treatment (65 minuten - € 90,00 ) geniet van een huidverbeterende en ontspannende, luxe behandeling. Na een intensieve reiniging met de AHA-cleanser op basis van glycolzuur, volgt een deep cleanse met dubbele peeling. Er volgt een huidverbeterende bindweefselmassage die versterkt wordt door een vitamine C olie, die fijne lijntjes vermindert en een stralende teint bevordert. Het vitamine C masker herstelt de huidbarrière, verkoelt, kalmeert en heeft een anti-aging effect. Perfect voor een nabehandeling van een peeling, met als resultaat een gehydrateerde en stralende huid. Daarna zetten we de superhero vitamine A ampul in. We sluiten af met een passende dag- of nachtverzorging op maat en SPF.

Dermaplaning (60 minuten - € 60,00) is een behandeling waarbij dode huidcellen en donsharen verwijderd worden van het gezicht met een speciaal hiervoor ontworpen chirurgisch mes. De werkstoffen kunnen hierna tot 60% beter worden opgenomen door de huid. De huid ziet er fris en fruitig uit met een gezonde glow.

De behandeling start met een reiniging en desinfectie van de huid. Hierna start de dermaplaning. Lange en terminale haren worden verwijderd met een pincet. Daarna wordt een herstellend masker aangebracht, een serum met dagverzorging. En erg belangrijk een sunblock!

Bio Peel (Green Peel KRX) (50 minuten - € 75,00)

De Green sea peel zorgt voor een natuurlijke manier van peelen zonder het gebruik van zuren. Het product bestaat uit gehydrolyseerde spicula (zeespons), durvillea antartica-extract en algenextract. Het stimuleert de huid, doordat er tijdens de behandeling  spicula’s/micronaaldjes (afkomstig van de zeespons) in de huid worden gewreven. De green sea peel poederoplossing wordt gemengd met een activator die hyaluronzuur, glucaan en allantoïne bevat, om de huid te voeden, en te verzachten.  

Op deze manier wordt de huid van binnenuit gezonder gemaakt vanaf de basaalcellenlaag en wordt het huideigen herstelvermogen geactiveerd. Voor een huid met puistjes of onbalans, acne-littekens, rimpelvorming, grove poriën, veel huidreliëf, verslapping van de huid, hyperpigmentatie en zonneschade.

Voor deze behandeling is een pre-peel consult verplicht.

Harsen gezicht (bovenlip, wenkbrauwen), verven wimpers en wenkbrauwen

Goede wenkbrauwen en gekleurde wimpers geven expressie aan het gezicht. Heb je er wel eens aan gedacht om je wenkbrauwen en wimpers te laten verven?
De prijs per element voor verven of ontharen (los of bij gezichtsbehandeling) vind je op de prijslijst. 

Wij werken met wax van Lycon die geschikt is voor het harsen van gevoelige huid. Lycon wax bestaat uit een mix van de beste natuurlijke harsen en bijenwas. Ontharing met Lycon is vrijwel pijnloos. Voor het verven van wenkbrauwen en wimpers gebruiken wij de gerenommeerde producten van Refectocil.

Harsen lichaam
Hiervoor werken wij met harsrollers en strips. Aan deze hars is kamille toegevoegd om de huid te kalmeren. Ben je bang dat je een allergische reactie krijgt? We kunnen de hars eerst testen op jouw huid, zo weet je zeker dat je goed geharst naar huis gaat. Je kan kiezen uit de volgende opties: armen, benen, oksels of rug.

Massages

Kom bij en geniet van een weldadige massage waarbij je heerlijk tot rust komt. Je kan kiezen voor massages van nek, schouders, rug benen of armen. Een massage verbetert de doorbloeding en voert de afvalstoffen af. We raden je aan na een massage goed te drinken. Een massage zorgt voor ontspanning, maakt de spieren los en kan klachten verminderen als hoofd- en rugpijn.

Komt tot rust en relax! Je hebt het verdiend!
Cosmetische  hand- en voetverzorging

Een cosmetische hand- en voetverzorging, met of zonder massage, bestaat uit het reinigen van handen of voeten. Vervolgens is er ruim aandacht voor nagels en nagelriemen door deze met zorg te behandelen. We sluit af (indien gewenst) met een heerlijke massage. Nagellak of gellak is ook mogelijk in combinatie met deze verzorging.

Hieronder kan je de prijslijst downloaden met gedetailleerde informatie over de behandelingen. Mocht je daarna nog vragen hebben, stel ze gerust!

Prijslijst en informatie behandelingen

 


Krista Beauty
Even tijd voor jezelf